forrás: pinterest
Szórakozás

Megvan ki lesz a Boba Fett könyvének új rendezője!

Megosztom:

Decemberben landol az új széria.

Hasonlóan izgalmas lesz, mint a Mandalorian!

A Mandalorian óriási sikere után nem áll le a Star Wars témájú sorozatok vonata. Már a Mandalorian finálé epizódjában be lett jelentve, hogy a rajongógnak nem kell sokáig hiányérzettel lenniük a Star Wars univerzum iránt, mert érkezik a Boba Fett könyve spinoff is. Ennek a sorozatnak pedig a fő rendezője és producere a mexikói Robert Rodriguez lesz.

Producerként is bábáskodik majd

Rodriguez olyan filmekhez és szériákhoz adta már a nevét producerként mint az Alkonyattól pirkadatig, Kémkölykök, Sin City vagy a Grindhouse. A Boba Fett könyve is hasonló számú epizódokból fog állni majd, mint a Mandalorian, és érdekesség, hogy Rodriguez mellett több társrendező is lesz egyes epizódokra, akik a Mandalorianból is rendeztek már pár részt. Visszatér Jon Favreou(ő rendezte a legtöbb Mandalorian részt), Bryce Dallas Howard és Dave Filoni is társrendezők lesznek.

A Boba Fett könyve várhatóan idén decemberben érkezik majd a Disney + platformjára. A történet fő száláról még egyelőre nem sokat lehet tudni, de az tuti, hogy több karakter is vissza fog térni és a Mandalorian izgalmai után valószínűleg ez is szuper sorozat lesz!

Forrás: Screenrant

Megosztom: