Bulvár

Madonna majd megoldja a Britney ügyet?

Megosztom:

Legalábbis az énekesnő ezt mondja.

Segíteni akar Britneynek

Madonna mindig is odaállt az ügyek mellé, ha úgy érezte, hogy valami mellett fel kell szólalnia. Az egész világ megdöbbent Britney Spears jelenlegi helyzetén és az apja általi gyámságon (ahogy írtuk egy korábbi cikkünkben is), és Madonna sem hagyta szó nélkül a dolgot.

Bajtársak, kollágák, példaképek, nők

Az énekesnő kedveli Britneyt, többször kapták már lencsevégre olyan pólóban amin a “Britney Spears”felirat díszeleg, de ez kölcsönös, hoszen Britney is sokszor hordott már Madonnás pólót. Azonban a két énekesnő kölcsönös szimpátiája nem csak a pólókban merül ki, és Madonna az instagramra kitett sztorijában is egy Britney-s pólóban látható, amellé ezt a feliratot írta:

“Adjátok vissza ennek a nőnek az életét. A rabszolgaságot már régesrég eltörölték! Halál azokra akik ebbe kényszerítik a nőket régen és ma is. Ez az emberi jogok megsértése! Britney! Megyünk és kihozunk a börtönből! “

Britney nincs ugyan “igazi” börtönben, de gyakorlatilag mégis. Csak a szerettei általiban. Reméljük Madonna felszólalása komoly és tényleg mindent megtesz, hogy segítsen az énekesnőnek ő is kiszabadulni a gyámság-rabság alól.

Forrás:Just jared

Megosztom: