Színes

Új kutyát keresett a menhelyen, megtalálta a két éve eltüntet

Megosztom:

Nagyon hiányzott neki.

Boldog egymásra találás

Egy pennsylvaniai nő új háziállatot szeretett volna örökbe fogadni egy helyi állatmenhelytől, amikor végül meglepetésszerű találkozott a kutyával, akit két évvel korábban elveszített.

Aisha Nieves elmondta, hogy kutyát keresett két fiának egy menhely honlapján, amikor megakadt a szeme egy barnás pit bull-rottweiler keveréken, ami pontosan úgy nézett ki, mint a rég elveszett szőrös barátja.

“Azt gondoltam: >>Várjunk, ez nem lehet ő<<” – mondta Aisha. “Aztán megláttam az egyik szeménél egy kis sebhelyet, egy heget… és felkiáltottam “Istenem, ez az én babám, ez Kovu! “

Baleset után szökött meg

2019-ben Kovu – aki öt éve volt a Nieves családnál – megszökött az otthonából, miután egy autó nekicsapódott a kapujuknak. Hetek múlva bekerült a menhelyre, átnevezték és végül egy másik család fogadta be. 2021. június 12-én a család visszaadta, mivel lehetséges kilakoltatás előtt álltak. Hat nappal később Aisha észrevette a képét az örökbefogadási listán.

A család alig várja, hogy együtt ünnepelhessék Kovu hetedik születésnapját karácsonykor. “Most, hogy hazajött, ismét egésznek érzem magam” – mondta a nő. “Egész idő alatt, amikor eltűnt, úgy éreztem, hogy egy darab hiányzik belőlem. Soha sem felejtettem el, arra gondoltam, jól bánnak-e vele bárhol is van. Csak vissza akartam kapni a babámat. És most itt van.”

Forrás: Too Fab

Megosztom: