forrás: pinterest
Bulvár

Vilmos herceg kiakadt a bunkóságon

Megosztom:

Nem hagyják annyiban az ügyet.

Retteghetnek a rosszindulatú kommenthuszárok

Tegnap lezajlott a foci EB utolsó, mindent eldöntő meccse is. Az olaszok nyerték a kupát tizenegyesekkel az angolok ellen, és mindkét csapat izgalmas játékot mutatott be. Ott volt a mérkőzésen Vilmos herceg is családja egy részével, feleségével Kate Middletonnal-tel és kisfiukkal, György herceggel. Az angol vereség elszomorította őket is, de valami más, mégjobban.

Primitív káröröm

Vilmos kiakadt azokra a rasszista kommentelőkre akik az interneten a brit vereség után, különféle gúnyos majmos emojikkal és megjegyzésekkel kifigurázták a három színesbőrű játékost aki kihagyta a tizenegyes rúgásokat. Az utolsó rúgás egy 18 éves, fekete fiún múlott, Saka-n, és ő kihagyta. Nem elég, hogy meg kell küzdenie a játékosnak a saját bűntudatával a kihagyott gól miatt, de még a rasszista megjegyzéseket is el kell tűrnie. Ugyanúgy Rashford és Sancho is rasszista megjegyzések céltáblájává vált.

Southgate angol edző vigasztalja a játékost.

Vilmos herceg viszont ezen annyira kiakadt, hogy a hatóságok már nyomozásba is kezdtek a gúnyolódók ellen.

Vilmos, Kate és György herceg

“Ez a rosszindulatú abúzus teljesen elfogadhatatlan. Nem elfogadható, és ki is lesz vizsgálva az ügy.”- mondta Vilmos

Az angol média hősként ünnepli a tegnapi meccs után a játékosait és nem adják fel, még erősebben fognak küzdeni, a következő esedékes címért majd.

Forrás: The Sun

Megosztom: