forrás: pinterest
Színes

Egy magyar fiúval szerződött le a LEGO

Megosztom:

Magyar srác a világhírnév küszöbén.

A LEGO vevő volt az ötletére

A LEGO-t nem kell bemutatni senkinek. A dán világcég több, mint 50 éve töretlenül uralja az építőjátékok piacát, jellegzetes építőelemei az összes új és régi szériás LEGO elemmel összeépíthetőek és ebben rejlik egyedülálló varázsa a LEGO-nak. A világon már szinte tényleg bármit meg lehet építeni LEGO-ból és ebbe a körbe került be most egy 16 éves magyar fiatal.

Fehérvári Donát még csak 16 éves, de a LEGO “Ideas” pályázatára olyan ötletet küldött be amibe beleszerettek a játékkészítők. Donát egy LEGO csocsóasztalt tervezett egy 3D-s programmal és ezzel megnyerte a pályázatot. A csocsóasztal el fog készülni, és világszerte minden egyes eladott doboz után, Donát jutalma 1 % lesz a bevételből, plusz, fel lesz tüntetve a neve a készítők közt a játéknál.

A fiú mindig is szeretett LEGO-zni, és rengeteg építménye van otthon, Miskolcon, ahol a szüleivel él. Fontosnak tartja. hogy valóban lehessen játszani a játékokkal, és ne csak addig amíg összeépítjük őket. Donát szerény, kreatív srác, és a nevét az egyedi ötlete miatt, most megismerheti a világ. Nézzétek meg a fiú bemutatkozását:

Forrás: Telex

Megosztom: