forrás: pinterest
Odaát

Papírszatyor vagy UFO?

Megosztom:

Megoszlanak a vélemények.

Sosem látott még hasonlót

Ismét UFO-t láttak? Vagy csak azt akartak látni? 🙂 Ezúttal egy anyuka számolt be egy különleges jelenségről amit látott, mikor 6 éves kislányával épp a kocsiban várakozott. Mások szerint csak egy sima nejlonszatyrot látott az égen szállni.

Dél-Karolinában történt az eset ahol a 41 éves édesanya Shaneika Joyner, számolt be arról, hogy várakozás közben soha eddig nem látott dolgot látott az égen repülni. Elmondásuk szerint egy kis, szürke lebegő tárgyat láttak az égen, a kislány pedig valamiféle hajónak látta. A jelenség rövid idő múlva beleveszett a felhőkbe, majd eltűnt a fák mögött.

“Fogalmam sincs, hogy mi volt az, de ahhoz elég lassú volt, hogy letudjam kamerázni” .-mondja Shaneika.

Tényleg UFO volt?

Az anyuka szerint valójában 2 ilyet is látott, de csak az egyikre tudott figyelni és az egész nem tartott 1 percig. Nem tudja mi volt az de abban biztos, hogy nem repülő. Soha nem látott még ilyen alakú dolgot. A nő kommentelői alatt megoszlanak a vélemények és sokak szerint csak egy szatyrot kapott fel a szél és azt sodorta ilyen magasra a légáramlat. Van aki viszont elhiszi, hogy UFO-t látott az anya, megint mások azt mondják egy drón lehetett az.

A nő ezeket a képeket készítette a jelenségről. Döntsétek el Ti mit láttok. Az igazság odaát van?

Forrás: The Sun

Megosztom: