forrás: indiewire
Bulvár

Val Kilmer olyan filmet csinált az életéről, hogy dobtunk egy hátast

Megosztom:

Igazi különlegesség ez a film!

A 80-as évek legendája

A valaha szebb napokat látott Val Kilmerről kiderült, hogy gyakorlatilag az egész életét archiválta és ez most látható is a Cannes-i filmfesztiválon.

A nemes egyszerűséggel csak “Val” névre keresztelt dokumentumfilm több évtizeden keresztül forgott és a színész több jóbarátját is felkérte segítségnek a megvalósításában. Gyakorlatilag a színész életútját mutatja be a mű és a nagyközönség számára augusztus 6-tól lesz elérhető az Amazon szolgáltatásai között.

Jim Morrisontól Batmanig

Val Kilmer még fiatalon fogott egy videókamerát és azzal rögzített mindent, tehát 800 órányi anyag gyűlt össze. Val, a színésztársai, a forgatási kulissztaitkok, a 80-as években népszerű sztárok akik Val barátai is, szóval igazi érdekességre lehet számítani. Itt az előzetes:

A színész olyan filmekben játszott korábban, mint a Batman, Top Secret, Top Gun, A vörös bolygó, Willow, de eljászotta már a Doors énekesét is, Jim Morrisont. Val Kilmer jelenleg torokrákkal küzd, így nem tud beszélni sem eszközök nélkül. A filmben fia, Jack, szinkronizálja őt. A film ötlete 2014-ig nyúlik vissza, és a régi felvételek kapóra jöttek hozzá.

Kíváncsiak vagyunk és kívánjuk, hogy a színész gyógyuljon meg mihamarabb!

Forrás: Indiewire

Megosztom: