Színes

Letartóztattak egy nőt, miután megállt egy McDonald’s-ban a csirkefalatokért 

Megosztom:

Igaz, egy 2 órás rendőrségi autós üldözés közepette tette ezt.

Ellopott egy kisteherautót

A Worcesteri rendőrség letartóztatott egy ellopott teherautóból McDonald’s-ban rendelő nőt, miután két órán át üldözték. 

“Valójában autóvezetés közben rendelt ételt, és akkor kapták meg” – mondta Raymond James Simoncini, a kamion tulajdonosa, aki szemtanúja volt a letartóztatásnak. “Tolatva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől” – mondta Simoncini. – “Így a virágágyásban kötött ki.”

Megéhezett az üldözés közben

A Worcesteri Rendőrkapitányság szerint a tiszteket kedd reggel 8:45-kor küldték ki, miután a Raymond James Restoration Inc. jelentette, hogy ellopták egy járművét. Johanna Gardell, az elkövető beszállt a gesztenyebarna kisteherautóba, és elhajtott a telephelyről, miközben a munkások anyagokat rakodtak ki.

Simoncini, aki a cég tulajdonosa, elmondta, hogy konkrétan senki sem volt ott, amikor Gardell elvitte az autót, de a biztonsági felvételeken látható, ahogy elhajt vele. A teherautóban volt GPS nyomkövető, ami lehetővé tette a rendőrség számára, hogy a következő néhány órában kövesse a nőt.

A rendőrök üldözték Gardellt, aki nem volt hajlandó megállni, áthajtott piros lámpákon, valamint több járműnek is neki ütközött.

Simoncini aztán észrevette, hogy a kamion megállt egy McDonald’snál. “Csirkefalatokat rendelt, és feltartották” – mondta. – “A rendőrök odatelefonáltak, hogy lassítsák a nőt.”

Miközben kiszedték az autóból és letartóztatták, Gardell továbbra is azt állította, hogy a teherautó az övé. Súlyos vádakkal nézhet szemben, mint a lopás, a személyi sérüléssel járó baleset helyszínének elhagyása, és a letartóztatással szembeni ellenállás.

Forrás: Boston.com

Megosztom: