Egyéb

7 népszerű esküvői trend 2021-ben

Megosztom:

Ez vár ránk idén.

Szökés

A szökés 2021 egyik legnépszerűbb esküvői trendje lehet. Amúgy is problémás megszervezni a lakodalmat és az egész ceremóniát a vírus miatt, így egyre többen döntenek úgy, hogy megszöknek és titokban esküdnek meg.

Élőközvetítés

Ez is abszolút a koronavírus számlájára írható, de új szokás lett online közvetíteni az esküvőt. Egyre több lehetőség van erre, és senki se fogja úgy érezni, hogy kimaradt. Otthon kényelmesen bekuckózik a rokonság a képernyő elé, és végignézhetik az egész ceremóniát.

DIY esküvői dekoráció

Sokaknak kellett meghúzni a nadrágszíjat az utóbbi egy évben történtek miatt. De azok is óvatosabbak, akiknek nem volt probléma a munkahelyén, és pénzügyileg is jobban állnak. A vírus ráébresztett minket, hogy bármikor érkezhet olyan probléma, ami rajtunk kívül álló, mégis komoly anyagi vonzata van.

Visszatér a sárga arany

A platina és a fehérarany hódított a gyűrűkben az utóbbi években, de idén nosztalgiázunk kicsit, és visszatér a sárga arany.

Otthoni legény- és leánybúcsúk

A tömeg elkerülése végett a bárok, és kocsmák kevésbé vonzóak idén, hiszen senki se szeretné a nagy nap előtt összeszedni a vírust, így egyre többen döntenek a házi megoldásnál.

Színes esküvői ruhák

A színes öltönyök és szmokingok éve lesz ez, sötét gallérral, például a bordó és az erdő zöld színek. A nyári esküvőt tervező párok a pasztellkék, az elefántcsont vagy a piros öltönyt választják leginkább.

Apró menyasszonyi csokrok

2021 a visszafogottság jegyében zajlik, ami meglátszik az esküvői csokrokon is. Ezek is kisebbek, de mégis mutatósak lesznek idén. Az egyik legnépszerűbb virág a gyöngyvirág.

Forrás: Insider

Megosztom: