Élet

Így teheted hosszabbá a szexet

Megosztom:

Ha nem vagy elégedett vele.

Rengetegen elégedetlenek a szexuális életükkel, aminek az egyik oka az, hogy nem szánnak rá elég időt. Mutatunk néhány ötletet, amivel hosszabbá teheted.

Tervezd be

Bénán hangzik? Pedig nem az! Ha elfoglalt vagy, akkor nincsen azzal semmi baj, ha beírod a naptáradba a légyott időpontját, így tutira nem tervezel oda semmit.

Ne feledd, hogy a szex nem csak behatolást jelent

Mindenkinek más a meghatározása arról, hogy mit jelent számára a szex. Konkrétan ebben az összefüggésben fontos szem előtt tartani, hogy a szex nem csak szigorúan behatolás. Tartalmazhat előjátékot, csókolózást, masszírozást stb. Mindezek növelik az orgazmus esélyét, és így nem fog annyira zavarni, hogy csak néhány percig tart a behatolás.

Kérd meg, hogy gyakoroljon

Még a nőknek több időre szüksége, a pasik néha nagyon gyorsan el tudják intézni a dolgot. A korai magömlés sok férfi problémája, de gyakorlással meg lehet tanulni húzni az időt, csak mindenkinek rá kell jönni, hogy nála mi használ.

Próbáljátok meg egy péniszgyűrűt

Nem mindenkinél használ, de egyes beszámolók szerint meg tudta növelni az aktus idejét. A péniszgyűrűk úgy működnek, hogy korlátozzák a péniszbe kerülő vér áramlását, ami hozzájárulhat az erősebb erekció fenntartásához.

Koncentrálj a másikra

Ha érzed, hogy a dolgok kezdenek túl forróak lenni, lépj egy lépést hátra, és koncentrálj a partneredre.

Nem árt az edzés

Néhány párnál igazándiból csak annyi a helyzet, hogy több szexre van szükségük. Minél többet edzel, annál jobban tudsz teljesíteni, igaz? Az ágyban is tudsz fejlődni, összehangolódni.

Nyomd meg a pénisz tövét

Ez szó szerint megakadályozza a magömlést. Gondolj arra, hogy olyan, mint egy tömlő félbehajlítása a víz áramlásának megállítására, de a péniszt semmi esetre sem hajtsd félbe. Csak erősen fogd meg.

Forrás: Cosmopolitan

Megosztom: