forrás: pinterest
Bulvár

A Queen gitárosa nagyon dühös

Megosztom:

Min dühödött fel Brian May?

Mindenük odalett

Szegény Brian Mayt olyan kár érte, amit nem kívánunk senkinek. (Egy beázásban személyes érintettségem van, tényleg borzalmas “élmény”). A gitárlegenda londoni otthona ugyanis elázott.

Szó szerint. Londonban is megeredtek az esőzések mostanság és a változékony időjárásból is kiveszik a részüket a britek. Áradások voltak és ennek a zenész otthona is áldozatul esett. A 73 éves May így nyilatkozott az esetről:

” A Royal Holloway College klassz napja után igazi horrorra mentünk haza. (a feleségével-a szerk.) Az egész földszintet elárasztotta a szennyvíz. Tönkrementek a szőnyegeink, és mindenünk ami ott volt, amik nagyon értékesek voltak számunkra. Igazán gusztustalan volt ez a trutyis anyag és a szívünk szakadt meg mikor láttuk, hogy a dolgaink a szemünk előtt vesznek oda.”

Ki a hibás?

A zenész felesége, Anita Dobson is ott őrizte a helyiségben a régi családi fotóalbumokat, amik mind eláztak. (Sajnos mi ugyanígy jártunk anno a családommal). May irtó dühös, ugyanis meg van róla győződve, hogy ez a baleset nem csak véletlen történt.

A helyi önkármanyzot és polgármesterséget okolja a csatornarendszer elromlásáért, mert elmondása szerint már évek óta figyelmeztették az illetékeseket, hogy csináljanak valamit, hogy jobbak és biztonságosabbak legyenek a csövek, de ők nem tettek ellene semmit.

Brian May szerint a város vezetése már mást is elrontott és több óriási balövést követett el felújításilag és a város épületeievel kapcsolatban, és ő ezt nem fogja annyiban hagyni.

Forrás: Metro

Megosztom: