forrás: pinterest
Élet

Ilyen a jó szex egy nő szemszögéből

Megosztom:

Mi indítja be a nőt?

Ne becsüljük alá a csókot sem

Szex. Sokan túlmisztifikálják ezt a szót, és valójában nagyon is félreértelmezik jónéhányan. A szex nem azt jelenti, hogy valamit beledugunk valahova és kész. A szex az egyik legösszetettebb játék a világon, és az, hogy ez mitől jó egy nőnek? Megpróbáljuk most körbejárni.

Játék? Igen. A testek játéka. Ha két test összhangban van és képes belefeledkezni a másikba, akkor ott megszűnik a külvilág. Nincsenek gátlások, nincsenek félelmek és nincs bizonytalanság. Kulcsszó a kölcsönösség. Azt fontos azonban leszögezni, hogy a jó szex fogalma nem mindig van átfedésben a férfinél és a nőnél, ami miatt gyakran a nem realisztikus pornófilmek okolhatóak.

Fejben kezdődik

A nőknél az egész folyamat a fejben kezdődik el. Egy jó illat, egy finom érintés, egy “olyan” nézés, Egy jókor jó helyen lévő mondat. Beindíhatja a nőt bármi. A férfiak tévesen hiszik, hogy a nők nem gondolnak annyit a szexre. Nagyon is sokat gondolunk rá. Csak nekünk nem kizárólag az aktus maga ugrik be a lelki szemeink előtt amikor erről van szó, hanem a simogatások, ölelések, a csókolózás, a teljes gyengédség és vadság összhangja. A férfi ha ügyes, képes nemi izgalomban tartani egy nőt akár napokon keresztül fizikia érintkezés nélkül, pusztán verbálisan. A férfiaknál ezzel szemben azért erőteljesen szükség van a fizikai ingerlésre az izgalomba jövetelhez. A női erogénzónák nem merülnek ki a nemiszervekkel, mert nekünk tényleg végtelen erogénzónánk van, ha úgy vesszük az egész női test az. Pasik! Higgyétek el, ha “úgy” pillantotok ránk akkor elég egy nézés is, és máris olvadunk. Persze mindenki maga dönti el milyen határokat állít fel az elején, egyáltalán állít-e fel bármilyen határt, tapasztalatok szerint az együttlét sokkal izgalmasabb és jobb úgy, ha nem azonnal történik meg. Kell az előjáték! Kellenek az incselkedések és kellenek a fantáziák. Ha egy nő elsőre behódol az pillanatnyilag lehet jó érzéssel tölti el, de utána megszűnik a játék, a vadászás, az ösztön már nem hajtja egyik felet sem és jön a lelki kiüresedés, személytelenség. Ha megvan ez az időhúzás az elején, higgyétek el, az garantáltan dob majd a szexen! Legyen szó tartós kapcsolatról, friss párkapcsolatról, vagy épp csak egy kalandról, a szexet mindig az határozza meg, hogy mennyire vagytok erős hatással egymásra. Mindketten azt szeretnétek, hogy a másik élvezze a dolgokat, de közben az egész az élvezetekről szól, tehát magunkról sem feledkezzünk meg közben sem. Ha az egyik félnek nem jó, fáj, vagy nem szívesen csinál valamit, az mindig kiderül, de ezt nem kéne megvárni, hanem bátran kéne vállalni a preferenciáinkat.

Tévhit vagy sem, de a férfiaknál azért is lehet gyakoribb tényező egy egyéjszakás kaland, mert ők nem olyan érzékenyek, mint mi nők. Nekünk az egész testiség felépülése fokozatos és érzéki kaland. Bátran merjük kimondani, hogy mit szeretünk és azt is, hogy mit nem. A hangok is képesek beindítani az embert tehát merjük kifejezni, ha valami jól esik. A testképzavarainkat pedig végleg itt az idő, hogy elfelejtsük, mert látott már valaki olyan pasit aki azért rohant el egy meztelen nő elől, mert azon volt +5 kg felesleg?! 🙂 Naugye. Itt az idő, hogy elhiggyük, hogy a másik tényleg kíván minket és úgy tetsszünk neki, ahogy vagyunk.

Tehát a jó szex nekünk egy órákon át tartó kéjmámor, amibe már egy ártatlan csók is beletartozik, amikor is nem gondolkodunk, nem félünk,( de persze felelősségteljesek vagyunk) és semmi nem létezik abban a buborékban csak a másik fél és mi. Hagyjuk az egész testünket feltérképezni és engedjük magunkba a vágyat. Amikor biztonságban érezzük magunkat a másik ringatásában, és az ölelésében úgy eltudunk veszni, hogy közben nem gondolunk arra, hogy van-e otthon kenyér és a végén csak kapkodjuk a levegőt, akkor valószínűleg valami rendkívüli élményt éltünk át és azt adtunk a másiknak is. Ha pedig napokkal később is eszünkbe jut, akkor valószínűleg nem csak a testünkre volt hatással a hancúr, de a lelkünkre is.

Megosztom: