forrás: pinterest
Bulvár

Ezért büszke a lányára Eminem

Megosztom:

Eminem genetikai öröksége messze esik a fájától.

A rapper lánya már kész nő

A rapper mostanában el tűnt a rivaldafényből de a háttérből azért figyeli a dolgokat és lányára is féltő apaként vigyáz. Eminem lánya, Hailie, gyönyörű, 26 éves fiatal lány, aki aktívan posztol a közösségi médiában, bár ténylegesen magánéletéről nem sokat oszt meg.

Ahogy a fiatal csajoknál lenni szokott, leginkább a ruhák, koktélok, cuki állatok és érdekes és szép helyszínek játsszák a feedjében a főszerepet. Hailie azonban nem egy üresfejű amerikai lány, ugyanis már lediplomázott a michigani állami egytemen. Hailienak barátja is van, de róla csak nagyon ritkán posztol bármit is.

Büszke apa

Eminem büszke a lányára, mert normális érétkrend szerint nevelte, kedves és nincs elszállva magától, ráadásul diplomás leányzó, és fiújával, Evannel is jó viszonyban vannak, úgy érzi jó kezekben van a lánya. A rapper egyébként igen nagy stílusváltáson ment át az elmúlt években, már nyoma sincs a platinaszőke tüsi hajnak, sokkal inkább komolyodott és letisztult az imázsa, a haját barnán hordja és borostát is növesztett!

Forrás: Just Jared

Megosztom: