forrás: pinterest
Bulvár

A színésznőt megszégyenítették a haja miatt

Megosztom:

Bátran vállalta a természetes külsejét!

Ősz haj az új menő?

A 63 éves Andie MacDowell bátran felvállalta ősz haját, nem máshol, mint a cannes-i vörös szőnyegen! Habár a managerei minden erővel próbálták őt lebeszélni erről. Mindenki természstes barna, göndör tincseivel ismeri őt, és eddig ő is ragaszkodott hozzájuk. Olyan filmekben láthattuk már a csodás hajkoronáját, mint a Négy esküvő és egy temetés, Idétlen időkig, és a Michael.

Felszabadultabb és önazonosabb , mint valaha

A színésznő a pandémia alatt döntött azonban úgy, hogy sokkal inkább meri vállalni az igazi önmagát és nem akar többé elfedni semmit. Az ősz haj a korral jár-mondja. Mikor közölte a managereivel a döntését, hogy nem hajlandó befesteni a haját, totálisan ellenezték ezt, és mondták neki, hogy ennek nagyon nincs itt az ideje most. Andie nagyon elszomorodott a negatív vélemény miatt de csak azért is ellene ment mindenki véleményének! A színésznő aki a L’Oreal Paris szépségnagykövete is, ezzel bátor lépésre szánta el magát.

A teljes haját festés nélkül, a maga valójában mutatta meg, és fiatalabbnak érzi magát, mint valaha. Ezzel a hajdöntéssel, óriási szabadságérzet tölti el, többé senkinek nem akar megfelelni, felszabadult a Hollywoodi szépség elvárások alól és egyáltalán nem bánta meg.

“2 éven belül 65 éves leszek. Mikor ha nem most, vállaljam az ősz haj szépségét? Mindig is szerettem voln megtapasztalni milyen érzés megélni nyilvánosan is. Erősebbnek érzem magam mint valaha. Jól tettem, hogy hallgattam az ösztöneimre, és nem hagytam magam lebeszélni az ősz hajról. Sokka őszintébb ez így, többé nem kell tettetnem semmit. “

Forrás: Just Jared

Megosztom: