Szórakozás

Ezek a Trónok harca sorozatok várnak még rád

Megosztom:

Bejelentés-kasza-bejelentés-kasza.

Kicsit már nehéz lekövetni, hogy mi is zajlik az HBO, és a Trónok harca háza táján. Az egyik nap új spin-off sorozatot jelentek, a másik nap pedig elkaszálják. Nézzük meg, hogy hogyan is állunk most.

House of the Dragon

A Targaryen-ház történetére összpontosító sorozat talán a legismertebb spin-off. Ez el is készülhet, már forgattak is hozzá, bár a covid miatt jelenleg áll a projekt. Valaki pozitív lett a stábból a legutóbbi tesztelés során, így muszáj volt leállítani a munkát, amíg újra biztonságos nem lesz.

Feltéve, ha nem lesz több késés, a sorozat premierjét 2022-re várják.

The Golden Empire of Yi Ti

Ez az animációs sorozat igazából még cím nélküli. Yi Ti egy a G.R.R. Martin által írt könyvekben nem szereplő birodalom, de egyébként az egyik legősibb, és legfejlettebb terület. Sokat nem tudni erről a projektről.

9 Voyages

Bruno Heller készíti a következő spin-offot, ami Lord Corlys Velaryont követi. A karakter feltűnik a House of the Dragon sorozatban is. Premier dátumnak még a közelében sem vagyunk, és ennyit tudunk összesen.

10 000 Ships

A Martell-házi Nymeria hercegnőre összpontosít, aki nagyjából 1000 évvel a Trónok harca előtt alapította meg Dorne királyságát.

Nyomornegyedben játszódó sztori

Az utolsó spin-off Királyvár nyomornegyedében játszódik majd, a Bolhavégben, abban a városrészben, ahol olyan karakterek születtek, mint Davos Seaworth és Gendry Baratheon.

Forrás: NME

Megosztom: