Bulvár

J.Lo-ék szerelme most már Instagram offisöl

Megosztom:

Bomba alak, újbóli szerelem, nagy a boldogság.

Jenniferen nem fog az idő, és elárulja mitől ragyog

Az, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egy pár már nyílt titok volt egy ideje, de hivatalosan eddig egyik fél sem erősítette meg ezt. Eddig. Jennifer ugyanis az 52.! születésnapja alkalmából nem csak, hogy megmutatta milyen bombaformában van, mitől ragyog úgy a bőre, de még közös csókolózós képet is tett ki, így már TÉNYLEG senkinek semmi kétsége nem lehet. 🙂

A bőre is hibátlan

J.Lo egyébként tényleg túlzás nélkül, bombaformában van. Olyan teste van, amit sok huszonéves megirigyelhetne a kommenetelők szerint is. A jó géneken kívül, a rendszeres tornának, jógának, egészséges táplálkozásnak és a sok alvásnak köszönheti ezt az alakot Jennifer, legalábbis ő ezt mondja. Jennifer Saint Tropez-ben egy jachton ünnepelte a szülinapját, szerelme, Ben Affleck társaságában. A páros szerintünk tanult a múltbeli hibáikból és most talán örökre együtt marad. Azért Jennifer gyönyörű bőre mellett sem mehetünk el. Latin génjei vannak, de komolyan nem fog rajta az idő. Sőt. Jobban néz ki, mint 30 évesen. Egy videóban felfedte reggeli arcápolási rutinját, amit a saját fürdőszobájában mutat be.

A bőrtisztítás fontosságát emeli ki és a napvédelmet! Szerintünk, rá érdemes hallgatni.:) Az alábbi videót pedig Ben készítette róla:

Esküszöm ha mi 52 évesen csak fele ennyire jól fogunk kinézni, már örülünk neki! 😀

Megosztom: