Bulvár

Pink fizette a komplett norvég női kézilabdacsapat bírságát

Megosztom:

Az énekesnő büszke arra, hogy kiálltak a jogaikért.

Bikini helyett rövidnadrág

Korábban már írtunk arról, hogy női sportruházatok sokszor szexista felhangokat váltanak ki, és egyre többen lázadoznak ez ellen, abban a formában, hogy jóval többet takaró ruházatban játszanak inkább.

Így tett a norvég női kézilabdacsapat is, akik nem voltak hajlandó bikinialsóban játszani, ehelyett shortot húztak, mert abban jóval kényelmesebb. Korábban már kérelmezték, hogy hagy viselhessenek rövidnadrágot sport közben, de elutasították kérésüket.

Bátraké a szerencse

Így szembementek a szabályokkal és meg is bünettték őket. A komplett női csapatot 1500 Eurós pénzbírságra ítélték, amit viszont nem más, mint az amerikai énekesnő Pink fiezetett ki a csapat helyett. Hogy Pink hogy jött a képbe azt nem pontosan lehet tudni, valószínűleg szereti a kézilabdát és hallott a bírságról. A Twitteren írta ki, hogy szívesen állja a költségeket, és nagyon büszke, hogy kiállnak a csajok a jogaikért, és a szexizmusnak véget kell vetni szerinte is . A csapat nagyon meghatódott a sztár felajánlásán és örömmel elfogadták a segítséget. Emberségből jeles, Pink!

Forrás: Telex

Megosztom: