Bulvár

Carrie Fishert kirúgták egy étteremből

Megosztom:

Bronson Pinchot mesélte el a sztorit.

Kidobták Leia hercegnőt

Bronson Pinchot egyszer randevúzott a néhai Carrie Fisherrel, aminek vége az lett, hogy bohóckodásaik miatt kirúgták őket egy étteremből.

A két színész 1985-ben találkozott, Pinchot azonnal „megsemmisítette” Carrie „pusztító esze”.

“Tehát, elhívtam” – mesélte el a PageSixnek. – “És elmentünk egy mesés kínai étterembe Beverly Hills-ben. Carrie művészi szintre emelte azt, hogy nehéz témákat ragyogóan magyarázott el. Amikor ezt mondta, nem volt zavaró, hanem ördögi és imádnivaló.”

Pinchot felidézte, hogy Fisher szigorúan figyelmeztette a vacsora közben. “Azt mondta nekem: >>Bronson, ne szeress belém. Ne is gondolj rá.<<“

Amikor rákérdezett, hogy miért, Carrie ezt felelte: „Mivel mániákus-depressziós vagyok, és ilyesmiket csinálok.” (20 éves korában bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.) Ezután felállt, és a fejére húzta a szoknyáját, megmutatva a  Minnie Mouse mintás fehérneműjét. Ezután a párost kitették az étteremből.

Egy életen át küzdött

Fisher 2016 decemberében halt meg 60 éves korában, megállt a szíve. A boncolás során kiderült, hogy halálakor több gyógyszer is volt a szervezetében.

Lánya, Billie Lourd később így nyilatkozott: „Anyám egész életében küzdött a kábítószer-függőséggel és a mentális betegségekkel. Végül belehalt… Ismerem anyámat, azt szeretné, ha halála arra ösztönözné az embereket, hogy nyitottak legyenek küzdelmeikre.”

Forrás: PageSix

Megosztom: