forrás: pinterest
Szórakozás

A Pokémonból újabb sorozat jön?

Megosztom:

Pikachu a Netflixen tér vissza.

De mi van Ryan Reynolds-szal?

Sorozat, film, kabala, videójáték, játék, matrica, póló, táska, zokni, üdítő, minden. Szinte nincs olyan kommersz dolog a világon amin ne lett volna már egy Pokémonos figura, ezekkel szinte bármit el lehet adni a mai napig. Így nincs mit csodálkozni, hogy újra és újra napvilágra kerülnek újabb Pokémonos kalandok. A kis sárga villámszóró cuki Pokémon és barátja Ash kalandjaiból már jópár részt megért a világ, és még Ryan Reynolds is Pikachu társául szegődött egy mozifilm erejéig. A hírek szerint most a Netflix csapott le a Pokémonokra.

Mégpedig egy újabb élőszereplős sorozatot szeretnének készíteni. Az írói székben egyébként az a Joe Henderson ülne, aki a Lucifert is írta, szóval azért valószínűleg nem rossz munkát ad ki a kezéből most sem. A Detektív Pikachu egész szépen hozott a konyhára( 433 millió Dollárt), és úgy volt, hogy folytatás is készül, de végül nagyon úgy néz ki elvetették az ötletet.

Az egyik színész így nyilatkozott a folytatásról: “Szerintem el kell temetnünk a reményeinket ezirányba. Nem hinném, hogy meg fog történni.” Ha viszont zöld utat kap az új sorozat a Netflixtől, akkor újabb kalandokra és humorbonbonokra számíthatunk, egyelőre ismeretlen szereposztással és sztorival.

Forrás: hollywoodreporter

Megosztom: