kép forrása: colore.hu
Szórakozás

A Wellhello új dalában senki sem az, akinek látszik

Megosztom:

Apu megvette.

Látványos klip, slágeres dal

A Wellhello zenekar ezerrel pörög, szinte hétről hétre új dalokkal jönnek ki, és látszik, hogy ezt az életszakaszt most nagyon is élvezik a fiúk. Diaz és Fluor igazi kreatív fenegyerekek akik mindig megtudnak újulni. Nincs ez másként, a legújabb dalukban sem.

A “Nem számít a pénz” c. dal a korábban elsütött “apu vedd meg” gegre reagál és egy látványos klip is készült hozzá. A videóban többek közt Oszvald Marika- a kiakadt szomszédasszony szerepében tündököl, Istenes Bence- pizzafutárként, Szabados Ági-az otthon síró, magányos barátnőként, Nagy Ervin-bohócként, Széll Tamás-extra és meghökkentő kajákat (kaviáros-tejfölös-sajtos lángos) készítő séfként látható, de rengeteg statiszta és látványos elem is megtalálható még a klipben, a rendező pedig nem más volt, mint az Aranyéletből is ismert, Anger Zsolt, aki most rendezőként is szeretne bizonyítani.

Van az a pénz?

A dal jó nagy adag társadalomkritikát és iróniát tartalmaz, kifigurázva ezzel az előadók saját magukat és a közéleti történéseket. Fluor Tomi a szövegben reflektál a csóróságra is és arra a társadalmi jelenségre, hogy pénzzel a mai világban elvileg mindenki és minden megvehető, Diaz pedig most is szuper zenét rakott alá. Nekünk is tetszik, a szám dallama pedig kifejezetten dallamtapadós. Természetesen a kommentek alatt most is megtalálhatóak olyan jellegű hozzászólások, akiknek nem jött át a dal valódi üzenete vagy nem rendelkeznek humorérzékkel, de a duó már megszokhatta a megosztó véleményeket.

Forrás: 24.hu

Megosztom: