forrás: pinterest
Színes

Egy apáca szépségtippei robbantották fel a Tiktokot

Megosztom:

Rajonganak érte a követők!

Bőre évtizedekkel fiatalabbnak tűnik

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi oldal a fiatalok körében, ami nemrég nem megszokott felhaszálóra tett szert. Egy apáca döntött úgy, regisztál magának egy TikTok fiókot és ott oszt meg videókat. Na de mit tippeltek miket oszthat meg egy apáca?

Hát nem olyasmit amire elsőkörben gondolnátok. Pont ezért szerzett rekordnézettséget és kedvelték rengetegen Powell nővér videóit. Ugyanis szépségtippeket oszt meg követőivel. A nővér azért is határozta el ezt a dolgot, mert rengeteg bókot kap arra vonatkozólag, hogy milyen fiatalnak néz ki és milyen hibátlan a bőre, pedig 55 éves!

Vigyáz a Nappal

Videói alapján mégis 30-nak tippelik. Az apáca elárulta, hogy nincsenek nagy szépségrutinjai, de a napra szinte alig megy ki. Ha mégis, akkor tuti, hogy visz magával egy napernyőt, napszemüveget, és elfedi az arcát amennyire csak lehet. Illetve azt is elárulta, hogy a bőre nagyon érzékeny, ezért baba termékeket használ mindenhez amihez csak lehet, ami jóval olcsóbb is, mint a nagy szépségmárkák termékei és csak naponta egyszer mos arcot.

Claudette Powell korábban a fotóiparágban dolgozozz, így tudja, hogy a megfelelő világítás mennyire fontos egy jó fotóhoz vagy videóhoz, így elárulta hogy szerinte a lányok legjobb barátja a halvány fény.

Hm…Megnézve a képeit tényleg lehet abban valami amit mond, mert a bőre valóban nem 55-nek néz ki.

Forrás: Foxnews

Megosztom: