Bulvár

George Clooney-t is elérte a pusztító árvíz

Megosztom:

A sztár sem úszhatta meg a természeti katasztrófát.

Olaszországban volt, amikor az áradás történt

George Clooney-t elkapta a pusztító árvíz és sárcsuszamlás, ami Észak-Olaszországot sújtotta. A színész a családjával nyaralt a festői Comói-tónál. Az eset után beszélt Roberto Pozzi polgármesterrel, és támogatást ajánlott a helyieknek.

Több mint 60 embert kellett kimenteni, miután Laglio és a Comói-tó környéki városok elárasztották a víz. A fatörzsek és sziklák elmosták a közeli hegyoldalt, és elsöpörték a sztár otthonának környékét, szerencsére azonban a 60 éves Clooney, felesége, 43 éves Amal és 4 éves ikreik sem sérültek.

„Ez sokkal rosszabb, mint bárki gondolná. Cernobbioban voltunk, és nagyon rossz volt, de itt Laglioban sokkal rosszabb a helyzet ” – mondta Clooney az olasz médiának. “Azt gondolják, hogy évekig is eltarthat a helyre állítás, ami dollár milliókba fog kerülni.”

„Ez a város örökké itt lesz, folytatódni fog az élet, és erősebb lesz, és jobbként visszatér. Ez egy nagyon rugalmas város ” – tette hozzá a színész.

Pozzi, aki kénytelen volt néhány helyen evakuálást elrendelni, a Sunnak elmondta: „Három napig folyamatosan esett az eső, aztán elszabadult a pokol, és elárasztott minket a hegyről származó rengeteg sár és víz.”

“George és a családja itt van, és a házuk közelében az út helyenként járhatatlan, de biztonságban vannak, és a vagyonukban sem történt kár” – tette hozzá Pozzi.

Forrás: The Sun

Megosztom: