forrás: pinterest
Szórakozás

Kijött az új Gucci film előzetese és Lady Gagának máris újabb Oscart jósolnak

Megosztom:

Igazi sztárparádé várható.

Ha csak egy előzetest nézel meg ma, ez legyen az

A House of Gucci előreláthatólag november környékén érkezik a mozikba, de a trailerre már nem kell várni. Az előzetesben felvonultatnak minden neves szereplőt, aki szerepet kapott a filmben és ez alapján tényleg mindenki remekel.

Multitalentum

Gaga mellett Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek, Al Pacino, és Jeremy Irons látható majd a főbb szerepekben, a rendező pedig az a Ridley Scott, akinek nagyon kijárna már egy Oscar. A film a Gucci ház törénetét fogja bemutatni amiben egy gyilkosság is szerepet kapott. Szinte felismerhetetlenek a színészek, tehát már a sminkért és jelmezért is díj járna önmagában is. Lady Gaga a Csillag születikben is remekelt és a legjobb betétdalért járó Oscart haza is vitte. Úgy látszik az énekesnő nem tud olyanba kezdeni, ami ne sikerülne neki, mert énekesnőként, dalszerzőként, producerként és színésznőként is fantasztikus.

Gaga (alias Stefani Germanotta) , eredetileg is olasz származású, így az olasz akcentussal sem gyűlt meg a baja, amit gyönyörűen hoz is a trailerben. Az előzetes alatti kommentek többsége is arról zeng, hogy a többiek is remekek, de hogy Lady Gaga ezért az alakításáért tuti, hogy díjat fog kapni, az biztos.

Találkozunk a mozikban!

Forrás: Just Jared

Megosztom: