forrás: pinterest
Szórakozás

Újabb Hamupipőke feldolgozás jön, ezúttal Camila Cabelloval a főszerepben

Megosztom:

De nem Shawn Mendes lesz a herceg.

Hamupipőke feministább, mint valaha

A klasszikus mesékből már tényleg számtalan feldolgozás készült, így a Hamupipőkéből is. Legutóbb a Disney féle verzió kápráztatta el a romantikus mese kedvelőit, ahol Lily James alakította Ellát. Most egy musicalfilm készül a meséből és talán kevésbé lesz szirupszerűen meseszerű, mint elődje. (Bár mi azt is imádtuk). 🙂

A most kijött trailerből megtudhatjuk, hogy a Camila által megformált Hamupipőke majdnem nadrágkosztümben megy a bálba és nem nagyestélyiben, illetve azt is, hogy a Jótündér keresztanya, nem is mindig női nemű.

A humornak, a romantikának, a táncos-énekes zenei betéteknek ahogy egy meséhez illik, lesz helye bőven a filmben, de ez az Ella más lesz mint a többi, mert karriert akar. Sőt, soha nem adná fel az önállóságát, csak hogy simán hercegfeleség legyen, ő továbbra is dolgozni akar és nagy tervei vannak. Hamupipőkét pedig először alakítja majd egy barna hajú színésznő, hiszen eddig szinte mindig szőkeként ábrázolták. A film az Amazon Prime műsorán lesz majd látható mához egy hónap múlva és az énekesnő mellett olyan színészek lesznek láthatóak a többi szerepben, mint Pierce Brosnan, Minnie Driver, Billy Porter.

Forrás: Just Jared

Megosztom: