Bulvár

Billie Eilish nem elégedett a testével

Megosztom:

A 19 éves énekesnő azt állítja, hogy a társadalmi nyomás, hogy jól nézzen ki, egészségtelen, és az idealizált szépség mérgező.

Ő is érezte az internet káros hatását

Azt mondta a Guardiannek : „Látom az embereket az interneten, ahogy én soha nem néztem ki, és azonnal az jut eszembe, hogy Istenem, hogy néznek így ki? Ismerem ennek az iparágnak a csínját-bínját, és azt is, hogy mit használnak valójában az emberek a fényképeken, azt is tudom, hogy ami valódinak tűnik, az hamis is lehet. Mégis látom, és Istenem, nagyon rosszul érzem magam.”

“És úgy értem, nagyon bízom abban, hogy ki vagyok, és nagyon elégedett vagyok az életemmel… Nyilvánvalóan nem vagyok elégedett a testemmel, de ki az?” – foglalta össze végül az érzéseit.

Elrejtette az alakját, de félreértették az okát

Billie sokáig olyan ruhákat hordott, amiben nem igazán látszódott az alakja, mert úgy érezte, csak szexualizálnák a teste miatt. Az utóbbi időben nőiesebben kezdett öltözködni, ami miatt kap hideget és meleget is bőven.

Az emberek a korábbi öltözködését félreértelmezték, úgy hitték, hogy jól érzi magát a bő ruhákban, de valójában ez rosszul esett neki, így nyilatkozott a Vogue-nak: „Nagyon megsértődtem, amikor az emberek azt mondták : >>Jó neki, hogy jól érzi magát a nagyobb ruhákban.<< Jézus Krisztus?! Jó nekem? Mi a f*sz?”

Majd hozzátette, hogy ha valaki olyasmit csinál, amit nem szoktak az interneten, felmagasztalják, és attól sokkal rosszabb lesz.

Forrás: Metro

Megosztom: