Egyéb

Eladnád régi ruháid? 5 tipp a viszonteladó alkalmazások használatához

Megosztom:

Mutatjuk, mire érdemes figyelned.

A legtöbbünknek általában sokkal több ruhája van, mint amennyire valójában szükségünk van. Hogy ne álljanak feleslegesen a szekrényben, akár el is adhatod őket. A ruházati viszonteladó alkalmazások nagyszerű módjai annak, hogy rendszerezz, fenntarthatóan vásárolj, és egy kis plusz pénzt is keress.

Ügyelj az állapotukra

Jó dolog a viszonteladói alkalmazásokban, hogy soha nem tudhatod, mit fogsz találni. Egy nap láthatsz egy dizájner kabátot, amin még rajta van a címke, és másnap felfedezhetsz egy vintage ruhát. Akárhogy is, az ügyfelek általában jó állapotú ruhákat keresnek, ezért érdemes ellenőrizni a termékek minőségét, mielőtt online közzéteszed őket.

Érdemes az eladott ruhát is ki kell mosni, és úgy odaadni az új tulajnak.

Figyelj a fényképekre

A tiszta, éles fotók az online vásárlási élmény hatalmas részét képezik, ezért fontos, hogy nagyszerű felvételeket készíts az eladni kívánt termékekről. Végül is a vásárlók nem valószínű, hogy megvásárolnak valamit, ha a homályos fotón nem tudják kivenni a részleteket.

Ha táskát vagy kiegészítőt árulsz, érdemes mellétenni valamit, hogy szemléltesd a méretét.

Fontos a szezon

Ha azt reméled, hogy gyorsan eladhatod ruháid, akkor a legegyszerűbb olyan tárgyakat feltölteni, amik már szezonban vannak, mivel az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolják meg őket.

Természetesen mindig van kivétel, és bizonyos darabokat könnyű eladni egész évben, különösen a könnyen rétegezhető ruhákat.

Figyelj a vevőkre

Nem számíthatsz arra, hogy Chanel táskát találsz a H&M-ben vagy 1200 Ft-os pólót a Gucci-ban, ugyanez a koncepció vonatkozik a ruházati viszonteladói alkalmazásokra is. Ha hatékonyan szeretnéd használni ezeket az appokat, szem előtt kell tartanod a közönséget.

Fontold meg, mennyit fogsz keresni

Keress fel néhány webhelyet, és nézd meg, mi a protokolljuk, és milyen költségeket kell fedezned, ha van ilyen. Például, hogyan kezelik a szállítást?

Figyelni kell arra is, hogy hány százalékot vesznek le jutalékként. Egyes oldalak között lehet eltérés.

Forrás: Today

Megosztom: