forrás: pinterest
Bulvár

Ashley Tisdale kiáll Selena Gomez mellett

Megosztom:

Már bocsánatot kértek Selenától azóta a készítők.

Illik-e más betegségével viccelődni?

Selena Gomez 2017-ben veseátültetésen esett át a lupus betegsége miatt, amikor is minden rajongója aggódott érte és kívánta, hogy épüljön fel minél hamarabb a műtét után. Most 2021-ben viszont ugyanez a dolog, gúnyolódások céltáblája lett, ami nem feltétlen jóérzésre vall.

Ashley kiosztotta az írókat

Ugyanis 2 tv sorozat is viccet csinált Selena szervátültetéséből és ez az énekesnőnek nagyon nem esett jól (érthetően). A The Good Fight és a Saved By The Bell újraforgatott változata is gúnyolódott a veseátültetéssel, amiért később bocsánatot kértek. Selenáért kiállt régi jó barátnője Ashley Tisdale ( a High School Musical Sharpay-je) is. Ezt írta az instasztorijába.:

“Elég szomorú, hogy amikor egy híresség nyilvánosan felvállal egy egészségügyi problémát, azzal elkezdenek viccelődni az írók. Nem kevés bátorságot igényel előállni egy ilyen dologgal és Selena ezért cserébe azt kapja, hogy viccet csinaálnak belőle. Talán menjetek vissza az iskolába és tanuljatok meg valóban vicces és okos dologgal előállni, ahelyett, hogy másokból űztök gúnyt.” -írta Ashely.

Forrás: Just Jared

Megosztom: