Szórakozás

Sosem nézték még ennyire kevesen a Ki vagy, doki? sorozatot

Megosztom:

Jodie Whittaker tényleg távozik.

Távozik a első nőnemű Doktor

Jodie Whittaker bejelentette a távozását, a mostani évad lesz utolsó, amiben a Doktor bőrébe bújik. A BBC pedig elárulta, hogy mindez egy háromrészes különleges sztorival fog megtörténni.

Egy új nyilatkozatban Jodie, aki a műsor első női Doktora volt, úgy jellemezte a TARDIS-ban töltött négy évet, hogy élete “legjobb munkája volt”. Először azt mondták, hogy januárban hozta meg döntését, amikor megtudta, hogy mennyit csökkent a nézettség.

Kevesen voltak rá kíváncsiak

Chris Chibnall szintén elmegy a show-ból, mert csak a közönség felét vonzotta ez a párosítás, összehasonlítva Russell T. Davies és David Tennant verziójával. Utóbbi az egyik legkedveltebb Doktor a mai napig.

A legalacsonyabb nézettséget produkálta a sorozat 2005-ös újraindulása óta. A Telegraph év elején arról számolt be, hogy az epizódok kevesebb mint 5 millió nézőt vonzanak. Még a The Guardian szerint 2010-ben több mint 10 millióan követték David Tennant Doctor Who fináléját. 

A nézettség csökkenése ellenére a sorozat valószínűleg folytatódik. A szerepre pedig már rengeteg színész bejelentkezett, többek között Olly Alexander, Michaela Coel, Joseph Morgan, Phoebe Waller-Bridge és Richard Ayoade.

Forrás: DailyMail

Megosztom: