forrás: pinterest
Szórakozás

Rossz hír a Stranger Things rajongóknak

Megosztom:

Mikor jön már?

Kevés folytatást várnak annyian, mint ezt

Tudjátok, van az a mondás, hogy amire várni kell és nem kapjuk meg azonnal, azt még jobban értékeljük és még jobban akarjuk. Na de meddig kell még várni??? Ez itt a kérdés. Hiába várjuk már mi is tűkön ülve a Stranger Things új évadát, ez a pillanat idén már nem fog eljönni. És ez mostmár tuti. Finn Wolfhardnak igaza lett sajnos.

Ugyanis maga a sorozat készítői nyilatkozták, hogy a 4. évad csak jövőre kerül képernyőkre( hónapot még mindig nem tudni…:) Így csak 2022-ben találkozhatunk újra Elevenékkel. De a legújabb trailer alapján, izgalmakban nagyon nem lesz hiány.

Hopper visszatér?

Sajnos a járvány miatt itt is csúszott a forgatás, és többször le is kellett állni, ezért is van a késés. De addig is egy kis kedvcsináló: Az előző évadnak úgy lett vége, hogy Joycék elhagyták Hawkinst, így várhatóan nem ott fog játszódni a folytatás. A sztoriban tuti, hogy szerepet fog kapni majd Oroszország (illetve az egykori Szovjetunió) , hiszen Hoppert itt tartják fogva egy táborban. Az előzetes alapján új szereplők is lesznek, és új szörnyek természetesen. A készítők azt ígérik, hogy ez az évad félelmetesebb, látvány és akciódúsabb lesz, mint az eddigiek és minden szál elvarrásra kerül. A szereplők közben persze felnőttek, így nekik is meghatározó szerepet töltött be az életükben a Stranger Things.

Hááát…Az nem kifejezés, hogy mennyire ki vagyunk már rá éhezve! Addig is nézzetek bakikat a forgatásról:

https://www.youtube.com/watch?v=fgb1O2IYZCU

Forrás: Deadline

Megosztom: