Szórakozás

Trollkodik a rajongókkal a Pókember stábja

Megosztom:

Twitteren szívják a fanok vérét.

Előzetes nincs, csak képek

Vitathatatlanul az egyik legjobban várt Marvel film a Pókember: Nincs hazaút. Alig több mint négy hónappal a film megjelenése előtt a rajongók már tűkön ülve várnak valami előzetest, amiből legalább néhány információ kiderül a filmről, és úgy tűnik, hogy a készítők nagyon élvezik ezt.

Újabb alkotásokkal húzzák a fanok agyát, Twitteren osztottak meg néhány art worköt a Pókember és a Doctor Strange filmmel kapcsolatban, de semmi konkrétum nem látható rajtuk.

A Nincs hazaúttal kapcsolatban rengeteg teória kering a neten, állítólag több visszatérő szereplő is feltűnik a sztoriban, sokak szerint Tobey Maguire és Andrew Garfield is köztük lesz (ők játszották a korábban a karaktert.) Megerősítve csak Alfred Molina Doktor Oktopuszként, és Jame Foxx Electroként van jelenleg. De pletykálnak Charlie Coxról is, mint Daredevil.

Mások szerint a képekkel utalni akarnak arra, hogy Doctor Strange veszi át Tony Starktól a mentori szerepet Peter Parker életében, és fel is javítva a kosztümét a varázserejének segítségével.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: