forrás: pinterest
Színes

Egy ételfotóból jött rá, hogy megcsalják

Megosztom:

Amikor a nő Scherlock Holmes-szá változik.

Te látod a kezet?

A férfiak szemében lehet butaságnak tűnhet, de mi nők sokszor hagyatkozunk a megérzéseinkre az élet minden területén és általában ezek be is jönnek. Az alábbi sztoriban szereplő lány most viszont nem a megérzései miatt buktatta le hűtlen barátját, hanem az éles szemének köszönhetően.

Az ördög a részletekben rejlik

Mikor szerelembe esünk valakivel, kezdetben a napunk minden apró pillanatát megakarjuk osztani a másikkal, mert nem tudunk betelni vele. Így a reggelink, ebédünk, vacsoránk, ruhánk, háziállatunk, de még akár az ablakunkból nyíló kilátás is terítéken lehet a lovagunknak címzett üzenetekben. Ez az őrülten aranyos jelenség nemtől független, így a pasik is csinálják, mégha nem is olyan mértékben mint a nők. Hősünk is küldött egy ártatlan képet a készülő vacsorájáról, amiből ki lehetett találni, hogy spagetti lesz a vacsi. A lány akinek küldték a képet azonban kiszúrt egy olyan részletet a képen, amit mi akkor sem láttunk, ha 10szer is átvizsgáltuk.

Az egyik tükröződő felületen ugyanis észrevett egy hosszú, műkörmös kezet. Mi ezt sem látjuk tisztán, de ő azt is észrevette, hogy egy Apple watchot visel a hölgy, fehér műkörme van, karkötői és gyűrűje, ami nyilvánvalóan nem a barátja keze volt. :S Erre kérdőre vonta a srácot, és megkérdezte tőle, hogy kinek főz és ki az aki vele ott van? Erre a srác lefagyott és csak annyit mondott: “Akár te is lehetnél.”. Szép mentés, haha.

Mondanunk sem kell, hogy a videót már majdnem 500 000-en látták és a páros azóta nincs együtt. Ezért vigyázzunk, hogy mit is küldünk át potosan, mert az ördög soha nem alszik, mi csajok, pedig azt is észrevesszük, amit a pasik sohasem.

Forrás: The Sun

Megosztom: