Szórakozás

Megérkeztek az első reakciók a What If…?-ről

Megosztom:

Megérte a várakozást?

Elég jó kritikákat kap

A Loki után nem meglepő egy sorozat, ami arra épül, hogy miként is alakulhattak volna másként az események a Marvel Univerzumban. A kilenc 30 perces epizód mindegyike más utat követ az ismert eseménylánc helyett, elágazik egy kulcsfontosságú pillanatban, és valami másként történik. Néhány valóság hasonló marad, mások nagymértékben megváltoztak.

A sorozat Rotten Tometoson a nézők szerint 83%-on áll, 206 vélemény alapján. A kritikusok pedig 85%-ra értékelték, 52 vélemény alapján.

“A műsor kérdései az MCU-val kapcsolatban egyedülálló, lenyűgöző sorozatot alkotnak, ami arra készteti közönségét, hogy kritikusan gondolkodjon azokról az elemekről, amiket természetesnek veszünk a Marvel élőszereplős univerzumában.” – írja Rick Marshall, a Digital Trends újságírója.

“A kiváló történetmesélés elképesztő animációval párosítva teszi a What If…?-et a Marvel Studios egyik legjobb projektjévé.” – vélekedik Britany Murphy a Geeks of Color-tól.

Azért akadnak olyanok is, akiket nem nyűgözött le túlzottan az alternatív univerzum sztori, de összességében nagy sikernek örvend.

A második évadot már megerősítették, és a Marvel Studios bejelentette, hogy új divíziót tervez, ami több animációs műsort fog készíteni.

Forrás: Rotten Tomatos, CNN

Megosztom: