forrás: pinterest
Bulvár

Britney apja visszalép a felügyeleti jogtól

Megosztom:

Britney Spears végre szabad lesz?

Mit jelenthet Jamie visszavonulása?

Régóta vártuk már ezt a pillanatot, és úgy néz ki a nyilvános nyomás, a média, és a Britneyért világszerte kiálló emberek megtették hatásukat. Jamie Spears, lemond lánya gyámsági jogáról.

Ez mindenképpen jó hír, és szívből reméljük, hogy az énekesnő így visszakap valamit a szabadságából is, de egyelőre nem tudni, hogy az, hogy Jamie háttérbe vonul, az ténylegesen most mit jelent. Mert lehet akkor mást jelölnek ki helyette. Britney apja mindig is azt nyilatkozta, hogy ő sosem akart a lányának rosszat, és mindenben támogatja őt, de nem volt olyan állapotban mentálisan, hogy tudott volna magáról gondoskodni.

Jamie Spears és az ügyvédje együttesen döntöttek a lemondásról, Britney pedig időközben ügyvédet váltott, mégpedig ha hinni lehet a pletykáknak egy igazi hollywoodi nagyágyút kért fel, és azzal bízta meg, hogy segítsen neki teljesen szabaddá válni. Az apja azonban a hírek szerint beszélni akar lánya új ügyvédével és együtt akar működi a bírósággal. Britney anyja, Lynne, nem akar belefolyni az ügybe…

Arról, hogy most akkor Britney maga kezelheti-e a vagyonát újra egyelőre nincs infó.

Forrás: TMZ

Megosztom: