forrás: pinterest
Egyéb

A legdurvább plasztikai bakik amik előfordulhatnak

Megosztom:

Nem is gondolnád, hogy ezeken is múlik a végeredmény!

Plasztik bakik nyomában

A plasztikai beavatkozások még mindig fénykorukat élik…Főleg elsősorban a nők fekszenek kés alá, de azért férfiaknál is egyre elterjedtebbek akár már a szépészeti beavatkozások is. De mi a helyzet akkor, ha a beavatkozás nem úgy sül el, ahogy terveztük? Mik lehetnek a buktatók? Összeszedtünk nektek párat.

Nem megfelelő szakképesítése van az orvosnak

Bizony…Nem is gondolná az ember, de egyre több a kókler orvos…Vagyis aki orvosnak mondja magát, pedig nem is az igazából. Nagyon extrém esetekben akár egy oklevelet is hamisíthat magának, de már az gyanús jel lehet, ha előre kéri el a teljes költséget. Illetve érdemes észben tartani, hogy mindegyik orvos szakosodott valamire, tehát egy fogorvos, nem fog segíteni neked az ajakfeltöltésben, hiába van tűje neki is…

Zsírleszívás után új zsírpárnák

Tudtad, hogy a zsírleszívás után gyakran előfordulhat, hogy a leszívott zsír miatt olyan mozgási folyamatok indulnak be a testünkben, amik azt eredményezhetik, hogy a zsír átvándorol egy másik testi területünkről?? Pedig de.

Elrontott mellműtét

Természetesen emellett sem lehet elmenni szó nélkül . Az elrontott mellplasztikák még mindig gyakrabban előfordulnak mint kéne, és az utókezelések sem fájdalommentesek. Az árakról nem is beszélve. Jól gondoljuk meg, hogy kisebb vagy nagyobb melleket szeretnénk, illetve feltétlen szükséges-e ez a boldogságunkhoz…

Hazugság a dohányzásról

Ha dohányos vagy, nem szívesen végeznek el rajtad akár egy arcfeltöltést sem. Ugyanis a cigi miatt a sejtjeid oxigénáramlása más, mint egy nem dohányzónál, és a sebek is sokkal lassabban gyógyulnak majd és nagyobb noymot hagynak a bőrödön.

Nem vagy őszinte a szokásaidról

Nem vagy őszinte a tablettákról amiket szedsz Ha éppenséggel étrendkiegészítőket szedsz, vagy bármilyen gyógyszert, mondd el az orvosnak a beavatkozás előtt, mert ez is hatással lehet a végeredményre. Pl. már az altatásnál is rossz hatással lehet ha ilyeneket szedsz és nem jelzed, illetve a szívverést is felgyorsítja.

Megosztom: