Szórakozás

Jöhet a Bohemian Rhapsody folytatása?

Megosztom:

Nem kizárt, hogy jön a Queen film 2.része.

Brian May bizakodik

Bár tavaly még azt mondta a Rolling Stone-nak adott interjújában a Queen gitárosa, hogy nem lát rációt a Bohém Rapszódia folytatásában, most teljesen mást nyilatkozott. Ugyanis Brian May egy instás live videójában bejelentette, hogy a zenekar agyal egy folytatáson. Mindannyiójukat meglepte, hogy a film ennyire sikeres lett világszerte, és gondolták, hogy meg fogják nézni páran, de hogy minden idők legsikeresebb zenés életrajzi filmje lesz, arra álmukban sem számítottak.

Ők sem gondolták, hogy ekkora siker lesz

Az addig szinte ismertelen Rami Maleknek Freddie Mercury megformálása egy Oscart, míg a zenekarnak olyan újkori dicsőséget hozott a Bohém Rapszódia, hogy a mai generációk is újra megőrülnek a Queenért, annak ellenére is, hogy Freddie Mercury már nincs küztünk.

A zenekar tagjai tisztában vannak vele, hogy szinte lehetetlen lenne túlszárnyalni az első filmet, de mostmár nem zárkóznak el a folytatás ötletétől, feltéve ha van egy nagyon jó forgatókönyv hozzá. Úgy érzik vannak még olyan dalok az együttes repertoárjában, amikből ki lehetne hozni egy újabb filmet, de semmiképp nemakarnak erőltetett folytatást. A Bohém Rapszódia 904 millió Dollár bevételt hozott világszerte.

Forrás: Just Jared

Megosztom: