forrás: pinterest
Bulvár

Lily James mégsem szingli

Megosztom:

A színésznő ismét jár valakivel.

Csendben is lehet szerelmesnek lenni

A 32 éves színésznőről miután kitudódott, hogy viszonya volt egy idősebb rendezővel és napvilágot láttak kettejükről az Olaszországban készült képek, szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől. Kisebb filmes munkái voltak, de a pandémia miatt azoknak sem volt nagy hírverése, és inkább Netflixes filmek voltak. Lily akkoriban párkapcsolatban élt Matt Smith-hel, akivel 5 évig voltak együtt, de végül elhidegültek egymástól, és kölcsönösen mással volt viszonyuk. A színésznő a munkába menekült, Matt pedig összejött egy Claire Foy nevű színésznővel.

Lecsengett a botrány

Dominic Westtel való viharos románca rövid volt, és a férfi azóta is együtt van feleségével, akivel jobban megvannak, mint valaha. A férfi korban is inkább az apja lehetett volna Lilynek, és a közvélemény szerint Lily volt a hűtlen fél Matt Smith-szel szemben, úgy néz ki már csendesebb szelek fújnak. Idén a jelek szerint Lily ismét szerelmes, mégpedig Michael Shumanba, aki a Queens of the Stone Age basszusgitárosa, hiszen ölelkezve kapták le őket LA-ben. Nagyon cukik együtt, és olyan hétköznapi dolgot csinálnak a képeken, mint általában a párok, most éppen gyümölcsös italt vesznek.

Lily és Michael valószínűleg február óta vannak együtt, legalábbis akkor látták őket először csókolózni, még Angliában. Reméljük, hogy tartós lesz a románc, és boldogok lesznek együtt. A srác egyébként egy másik zenei formációban is benne van, ez pedig a Mini Mansions.

Forrás: Daily Mail

Megosztom: