Bulvár

Az Agymenők sztárja is kiakadt a lovas edzőre

Megosztom:

Az egész világot felháborította a német viselkedés.

Kaley Cuoco kiáll a lovakért

Bár már vége az olimpiának, történtek olyan momentumok, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A női öttusában a lovas díjugratás versenyszámában történt agresszív fellépés a versenyző ló ellen, az egész világot felháborította. Az Agymenők színésznője, Kaley Couco is elmondta a véleményét a dologról, aki nagy lovas, és állatbarát, a magánéletében is. 🙂

Az Agymenők Pennyje, olyannyira szereti a lovakat, hogy a férje is egy műlovas szakember, és neki is vannak lovai, akikkel rendszeresen kilovagol. Az olimpián történt esettől pedig annyira felháborodott, hogy egyenesen felajánlotta, hogy megveszi azt a lovat, a pénz nem számít, de ő normális életet biztosítana neki.

Erőszakkal akarták megoldani a dolgot

A tokiói olimpián a német Annika Schleu olyannyira felmérgelte magát azon, hogy a Saint Boy névre keresztelt lova megmakacsolta magát és nem volt hajlandó átugrani az akadályt, hogy sírva fakadt a lovon, és elkezdte keményen ütni a lovát. A háttérből pedig ráadásként hallani lehetett az edzőnője hangját, aki bíztatta, hogy üsse meg még keményebben…

A német edzőnőt Kim Raisnert, azonnal eltanácsolták az olimpiáról és kizárták minden későbbi edzésből, a lovast, pedig szintén eltiltották. Az agresszív fellépés miatt,Kaley gusztustalannak és méltatlannak nevezte ez az egész helyzetet és mélységesen sajnálja az állatot, hogy ilyen emberek “gondozzák”.

“Úgy érzem, hogy kötelességem felszólalni ezügyben… Ez nem az olimpiához méltó. Ez a viselkedés undorító módon megalázza a lovas sportot és méltatlan hozzánk. Az egész csapat mélységesen szégyellheti magát. Az országotok is szégyenkezhet miattatok. Szégyent hoztatok a lovakra, és Isten óvjon minden állatot, aki valaha a közeletekbe kerül.”

Szerkesztőségünk teljesen egyetért Kaley-vel, és aki állatot bánt, az számunkra nem méltó az emberi megszólításhoz.

Forrás: Foxnews

Megosztom: