forrás: pinterest
Bulvár

Selma Blair életéről dokumentumfilm készül

Megosztom:

A színésznő nem adja fel az életét.

Egyre többen néznek szembe ezzel a betegséggel

Selma Blair színésznő már évek óta nyilvánosságra hozta, hogy SM betegségben szenved, de nem adja fel a küzdelmet, és a körülmények ellenére, megpróbál teljes értekű életet élni továbbra is. Olyannyira komolyan gondolja azt, hogy ha megosztja a betegsége és az ezáltal befolyásolt élete részletetit, hogy dokumentumfilmet csinál belőle.

Az Instagramon osztotta meg a film részletetit tartalmazó kisfilmet, és októberben bizonyos USA-beli mozikban is bemutatják majd a filmet. Nemrégiben Selma jó barátját, Christina Applegate-et is Sclerosis Multiplex-szel diagnosztizálták, és Selma 100%-osan kiáll barátnője mellett. Tudja mivel jár ez a betegség, és ismeri a lassú leépülést.

Akaraterő mindenek felett

Selma Blair a készülő filmben kendőzetlenül fogja bemutatni a betegsége szakaszait, és hogy küzd az életben maradásért. A dokumentumfilm a Discoverypluson lesz majd a mozik után látható.

A SM a központi idegrendszert megtámadó betegség, előbb-utóbb pedig bénuláshoz vezet. Világszerte több, mint 1 millió embert érint, Michael J. Fox színész is ezzel a betegséggel él.

Forrás: Instagram

Megosztom: