Színes

Kukába dobta a férje hamvait

Megosztom:

Érdekes búcsút választott.

Szemétbe való

Ha meghal valaki, akit szeretünk, a búcsú nagyon nehéz lehet, de nem akkor, amikor egy gyűlölt illetővel történik hasonló. Marsha Widener kukába dobta a férje hamvait, és megkönnyebbült az elvesztésétől, mivel az több éven át bántalmazta őt.

Eset 2017-ben történt, de valamiért csak most figyelt fel rá az internet népe. A videót azzal kezdi, hogy nem várja el senkitől, hogy megértse, miért kellett ilyen kemény lépést tennie, de mégis megteszi. 

Majd így folytatja: “A családja nem akarja őt. A bátyja nem akarja, hogy ott nyugodjon. A gyerekei nem akarják őt (valójában azt akarják, hogy menjen a csatornába). Egy szemeteskocsit vezetett, és felvette [szemetet] a vállalkozásoktól, ezért visszaküldjük a hulladéklerakóba!”

Évekig szenvedett a bántalmazó kapcsolatban

Azután előveszi a férje hamvait, és a kukába önti. “Ezt minden fájdalomért, amit okozott a gyermekeimnek, nekem és a szüleinek” – mondta. “Ezt minden alkalomért, amikor fejbe rúgott” – meséli. – “Igen, beverte a fejem az ablakba.”

Bár ilyenkor sokan megkérdezik, hogy ha bántalmazta, miért nem hagyta el, de erre a kérdésre rengeteg válasz lehet. Nem könnyű elhagyni a mérgező, bántalmazó kapcsolatot, nem szabad ítélkeznünk, mert nem ismerhetjük egy másik ember körülményeit, és lehetőségeit.

Forrás: Women Working

Megosztom: