forrás: pinterest
Színes

Bigámiában élt 7 éven keresztül, de máig tagadja a férj

Megosztom:

Egy szerelmes asszony nagy tévedése.

7 évig hazudtak neki

Szegény asszonyt, jól átverték! Mégpedig a férje! Ugyanis abban a hitben ment hozzá egy Tom McCabe nevű férfihoz, hogy mindketten szabadok, de 7 év után egy véletlen folytán kiderült, hogy a férfinek már van egy másik családja is, amiről elfelejtett szólni.

Egy véletlen miatt bukott le

A dolog akkor derült ki, mikor a férfi telefonja elromlott, és Maria bevitte azt a munkahelyére, hogy egy kollégája telepítse újra. Ekkor érdekes képeket talált a férfi telefonján, egy másik nőről és egy 23 éves lányról. ( Akiről kiderült, hogy a lánya ). A férfi így lebukott. Tagadta a dolgot, mikor Maria rákérdezett, hogy mégis mi ez, de a férfi csak makogott. A notórius hazudozó Tommal még 2009-ben ismerkedett meg egy társkereső oldalon, és a férfi 9 hónap után már sürgette a házasságot, ami kicsit azért furcsa volt a nőnek is, de a szerelem elvakította. Illetve a másik dolog ami furcsa volt a nő számára, hogy sosem találkozott Tom szüleivel.

Maria az évek alatt ráadásul óriási kölcsönökbe és hitelekbe verődött a férfi kedvéért, így végül kirakták őt a saját házából. Írt egy levelet Facebookon a másik feleségének, Bridgetnek, aki Írországban él, aki felvilágosította, hogy még mindig nem váltak el és Tom hazudik nekik. Mariánál ekkor telt be a pohár.

Valamennyire szerette őt a férfi, de végül bebizonyosodott, hogy csak anyagi forrásnak használta őt főleg a kapcsolatuk alatt és végig hazudott neki. Maria természetesen, azóta már beadta a válókeresetet, amit már hitelesítettek is, és azóta már megtalálta a boldogságot egy új férfi oldalán, aki tiszteli és becsüli őt.

Forrás: The Sun

Megosztom: