Színes

Felháborodtak a szülők a Peppa malacos táblán

Megosztom:

Nem a legmegfelelőbb felvilágosítási módot választotta az a hely.

De mit keres Peppa malac a szendvicsben?

Tudjuk, hogy a gyerekeket nem árt előbb-utóbb felvilágosítani bizonyos dolgokról, de mikor jön el ennek az ideje? Talán az alábbi étterem tényleg nem a legideálisabb módját választotta annak a bizonyos rózsaszín lufi kipukkasztásának a gyermeki szívben. Ugyanis a gyerekek egyik özkedvelt mesefiguráját választotta, hogy azzal reprezentálják baconos szendvicsüket.

Marketing: egyes

Ez kb. olyan, mintha Az Oroszlánkirályos Simbával reklámoznának egy ketreces állatbörtönt. Peppa malac ártatlan karakter, és családja életébe is betekintést nyerhetünk az angol mesesorozat által. Az edinburghi kávézó pedig a szendvicskínálatukba nyújt betekintést a rajzfilmkarakter által. A vegák különösen felháborodtak a hirdetőtáblán és ízléstelennek tartják. A gyerekek pedig ne értik, hogy mit keres a kedvenc mesehősük egy éttermi táblán. Az egyik kommentelő ezt írta:

“Ez egyenesen beteg. Rengeteg gyerek fogja megkérdőjelezni az ételeket innentől, ha ezt meglátja. Én vegán vagyok, nyilván nem eszek állatot, de ez akkor is nonszensz.”

A táblán van még egy krétarajz egyébként, egy másik (nálunk kevésbé ismert) mesefigura, egy tehén, amivel meg a marhahúsos szendvicset promotálják. A tábla alján pedig egy nagy, sárga smiley figura van, ami szintén sok szülőnél betette a kaput, és javasolják, hogy legalább a mosolygós fejet javítsák ki szomorú arccá.

Az ominózus tábla

“Tök mindegy, hogy vegetáriánus vagy, vagy nem. Egy ilyet látni minden gyereknek sokkoló…Az én gyerekeim totál kilennének ha meglátnák Peppát, és nem is értenék miért van ott. Ez egyáltalán nem vicces.”-írta egy anyuka.

Forrás: Edinburghlive

Megosztom: