Bulvár

A kisfiús színésznek új hajától teljesen más külseje lett

Megosztom:

Sokan Zayn-nak hitték először.

Tényleg totál máshogy néz ki

Dylan O’Brian színész leginkább “Az útvesztő”, a “Gyakornokok” és a “Teen Wolf” filmekből és sorozatokból lehet ismerős a nagyközönség számára. Legutóbb pedig a “Love and Monsters” c. Netflixes produkcióban láthattuk. Dylan nem tartozik a tipikusan hollywoodi, botrányos életet élő színészek közé, és szinte alig lehet tudni róla valamit. Ha szerepel a sajtóban, akkor az mindig filmes munkái miatt van. Most viszont, posztolt egy rövid videót az instájára, és bemutatja, hogy haja hidrogénszőke lett.

Egy filmes szerep miatt történt az átváltozás, de még milyen! A videó alatti kommentekből egyértelműen lejön, hogy nagyon felbolygatta Dylan ezzel a rajongói bázisát, és a nők szinte kivétel nélkül vonzóbbnak látják így a 29 éves srácot. A videóban váratlanul tetoválások is megjelennek a karján, amitől csak még dögösebb lett a fanok szerint. Sokan azt hitték Zayn Malikot látják a videóban, néhányan az egykori Paul Walkerhez haonlítják megújult külsejét.

Tény…Dylan ezzel az új haszínnel tényleg egyfajta rosszfiús, dögös imázsba csapott át…Kíváncsiak vagyunk arra a filmre, amiről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy “Not Okay” lesz a címe és Dylan egy Colin nevű srácot alakít majd! Bár mi a kisfiús külsejét is nagyon bírtuk. 🙂

Forrás: Just Jared

Megosztom: