Bulvár

Cardi B-t kiidegelik a mosdatlan sztárok

Megosztom:

Egyenesen viszket tőlük.

Hollywoodban nem divat fürdeni?

Úgy látszik Mila Kunis és Ashton Kutcher fürdős nyilatkozata óta, ez a legfelkapottabb téma most Hollywoodban. Egyre több sztár nyilatkozott már ezzel kapcsolatban , és ahogy mi is írtuk, Jason Momoa is kifejtette, hogy ő vérbeli Aquaman, ha vízről van szó, ahogy Dwayne Johnson is szeret pancsolni. A téma annyira megosztó, hogy Cardi-B nemrég azt nyilatkozta, teljesen kikészíti már őt ez a téma, már a gondolatától is viszketni kezd, ha nem fürödne naponta.

Még ő sem

Az extrém külsejű rappercsaj nem érti, hogy ez egyáltalán miért téma, és számára természetes a mindennapos fürdés. Megdöbbentő, hogy Jake Gyllenhaal is azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ő is azok táborát erősíti akik a napi füdés ellen vannak, illetve Kristen Bell színésznő is hasonló véleményen van a gyereke higiéniájáról, mint Kutcherék.

Az angoloknál van egyfajta szokás, ahol tényleg nem divat a mindennapos fürdés, és Robert Pattinson is azt nyilatkozta egyszer, hogy nem fürdik minennap, de nála sosem lehet tudni mit mond komolyan és mit mond viccből. 🙂

Vajon kik azok még Hollywoodban akik ápoltnak és jó illatúnak tűnnek, de valójában nem azok?!

Forrás: Insider

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük