Szórakozás

Jöhet egy női Bosszúállók film? Ők lehetnének a tagok

Megosztom:

Érkezhet egy női szuperhős film?

Egy teljes női Bosszúállókról szóló filmről egy ideje pletykálnak, és a spekulációk a Bosszúállók: Végjáték „női Bosszúállók” pillanata után megnőttek, de kik lehetnének a csapat tagjai?

A Marvel rengeteg női szuperhőst hozott már be a történetbe, de viszonylag kevesen kerülhettek a középpontba, eddig többnyire csapattagok, asszisztensek voltak.

S bár a női Bosszúállók összeállása egy izgalmas pillanat volt, a rajongók rámutattak arra, hogy mennyire erőltetettnek tűnt. Mivel az eredeti Bosszúállóknak vége, akár elérkezhet az ideje a nőknek. Nézzük, kik szerepelhetnének a csapatban.

 Brie Larson, mint Carol Danvers/Marvel Kapitány

Carol Danvers volt az első női szuperhős az MCU-ban, aki megkapta saját szólófilmjét, így feltétlenül bekerülne egy teljes női Bosszúállók filmbe. Együttműködött a hősökkel, akik túlélték Thanost, de a Bosszúállók: Végjáték nem mutatott többet belőle, külön misszióba küldték a világűrbe. Marvel Kapitány megjelent a földi csatában, és közel állt a titán legyőzéséhez.

Elizabeth Olsen, mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány

Wanda tökéletes arra, hogy megküzdjön Marvel kapitánnyal az MCU legerősebb hősének címéért. Wanda történetét tragédiák határozták meg, de a legendás Skarlát Boszorkányként elfogadja a sorsát a sorozatban látottak szerint. Miután a WandaVision-ben harcolt Agatha Harkness-szel, megjelenik majd az új Doctor Strange filmben.

Letitia Wright, mint Shuri

Shuri intelligenciájának, tapasztalatának és Wakanda királyi családjának részeként az MCU egyik legfényesebb elméje. Tudjuk, hogy egy tudós mindig elkél a csapatban. Shuri visszatér a Fekete Párduc: Wakanda Foreverben, ami megalapozhatja, hogy szuperhőssé váljon, és így a közeljövőben csatlakozzon a női Bosszúállókhoz.

Natalie Portman – Jane Foster/Mighty Thor 

A Thor-filmek nagy változáson mennek keresztül, amikor Jane Foster felveszi a Thor: Love and Thunderben a mennydörgés istenének a palástját, ami lehetővé tenné számára, hogy csatlakozzon női MCU-hősökhöz. Bár Jane a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei előtt szakított Thorral, de úgy tűnik, hogy minden eddiginél jobban részt vesz az asgardiak életében, amikor is méltóvá válik Mjölnirre.

Florence Pugh, mint Yelena Belova/Fekete Özvegy

Bár Natasha Romanoff (Scarlett Johannson) halála visszafordíthatatlan, szerepelni fog Yelena Belova (Florence Pugh) mellett a saját filmjében. A két kém hasonló képességekkel rendelkezik, amiket a Vörös Szobában fejlesztettek ki. A képregényekben Yelena Natasha helyett lesz a Fekete Özvegy, amit úgy tűnik, hogy az MCU a jövőben is így tervez. Mivel Romanoff az eredeti Bosszúállók alapító tagja volt, és döntő szerepet játszott az univerzum megmentésében a Bosszúállók: Végjáték eseményei során, a nézők számítanak Yelena örökségére.

Ki lehetne még?

Hosszú lenne minden női hőst végigvenni, de a továbbiak is szóba jöhetnék. Tatiana Maslany, mint Jennifer Walters/She-Hulk, Zoe Saldana, mint Gamora, Teyonah Parris, mindt Monica Rambeau/Spectrum, Gemma Chan, mint Sersi az Örökkévalókból, Evangeline Lilly, mint Hope Van Dyne/Darázs, Tessa Thompson, mint a Valkyrie, Hailee Steinfeld, mint Kate Bishop/Sólyomszem.

Ti kiket látnátok szívesen a csapatban?

Forrás: ScreenRant

Megosztom: