Színes

Vemhes kóbor cicát talált a pitbullja házában

Megosztom:

Mindenki retteg tőlük, pedig óriási szívük van.

A cicának nagyobb szüksége volt rá

Juan Flores egy nap kopogást hallott, kinyitotta a háza ajtaját, az utolsó dolog, amire számított, hogy a kedvence, a pitbull Hádész áll a másik oldalon.

Azonban még jobban meglepődött, amikor megállapította, hogy a kutyaházban egy vemhes macska rejtőzik. Az emberek gyakran feltételezik a legrosszabbat a Hádészról, pusztán a kinézete miatt, pedig valójában nagyon kedves. Mexikóban él a gazdájával, Juan José P. Flores-szel. A kóbor macska egy ideje látogatja a környéket. Bár soha nem tudott a közelébe kerülni, mindig otthagyta az ételt, hogy megbizonyosodjon róla, soha nem éhezik.

Miután a zajt meghallotta, és kiment, Hádész megmutatta neki a kutyaházát. Néhány nappal később a macska vajúdni kezdet, a védelmező kutya pedig végig mellette volt, még egy takarót is kihúzott a bejárat elé, hogy vele maradhasson.

A cica két kölyöknek adott életet, Hádésszal pedig azóta is nagyon jó barátok, még a kicsik gondozásából is kiveszi a részét. Így Flores úgy döntött, hogy az anya macskát, Nicolt megtartja, a kiscicáknak pedig új otthont keres.

Forrás: Woof Woof

Megosztom: