forrás: pinterest
Színes

Igen érdekes az elrendezés ebben a New York-i lakásban

Megosztom:

Ilyen lakást még tuti soha nem láttatok.

Direkt lett ilyen vagy véletlen?

Mutatunk nektek egy olyan lakást, amilyet garantáltan még soha nem láttatok! Vagy ennyire avantgárd módon gondolkodott a tervezője, vagy ezt a megrendelést kapta, vagy részeg volt miközben készültek a szobák, mindenesetre az biztos, hogy egyedi lett a lakás elrendezése. A megszokott szögletes, vagy ovális szobák helyett, itt egész más formájóak a szobák.

Kicsit több fal van az átlagosnál, és több kanyargós folyosó, illetve az alábbi Tiktok videóban látható lakás padlóját és sarkait sem a te szemed látja ferdének, hanem valójában az is. Nézzétek:

Vicces kommentek érkeztek rá

Tény, hogy furcsának hat, mégis hangulatosan bohókás. A videót már több, mint 10 millióan látták és a kommentszekcióban el is kezdtek viccelődni a lakás kanyargós és nem átlagos elrendezését illetően.

“Képzeld el, ha részegen mész haza és nem találsz be a szobába”

“Ehhez a lakáshoz külön térkép kell”

“Miért lenne 9 falad, ha 37 is lehet?”

Ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a lakáshoz. Az apartman 2950 Dollárt ér és a kölönös belső design miatt minden szoba egyedi alakú. Az biztos, hogy nem egy tucatlakás, és lesz bérlője is hamarosan. 2 hálószoba és 2 fürdő található benne , és Manhatten szomszédságában található. Nekünk bejön! 🙂

Forrás: Foxnews

Megosztom: