forrás: pinterest
Színes

Nehezen talál szerelmet, mert 25 évesen nincsenek fogai

Megosztom:

Egy baleset következtében megváltozott az élete.

Ma már elfogadja önmagát

Szegény Lily Magno nehezen találja álmai lovagját. Mondjuk ebben szerepet játszik, hogy csak 25 éves a lány de már alig van foga.

Ne legyünk álszentek. Igenis fontos a külső megjelenés. A mai világban meg pláne. Az ápoltság, a tisztaság, az egészséges megjelenés mind vonzóbbá tesz minket. A fogainkról azonban sokszor hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, pedig nagyon is sokat számít az összképben. Időskorra a fogak vesztenek egészségességükből és sajnos az esetleges csontritkulás miatt kihullanak, de milyen lehet az, ha valaki ezt már 25 éves korára megtapasztalja? Meghatározó.

Lily ma már műfogorral él és megtanulta elfogadni önmagát, sőt, ma már motivációs Tiktok videókat készít, hogy mások testi fogyatékosságaihoz vagy hiányosságaihoz is erőt adjon.

Egy gyerekkori baleset

A lány 13 évesen gördeszkás balesetet szenvedett aminek következtében megsérült az ínye és ez olyan komoly következményekkel járt, hogy az akkori fogszabályzója felsértette az ínyét ami később begyulladt a baleset következtében, majd elfertőződött és ma már műfogsorra van szükség, mert az igazi fogai kihullottak Lilynek. A lány sokat küzdött azzal, hogy a protézisát kivegye minden randiján amikor enni mentek, és volt olyan fiú aki mikor meglátta, hogy a csajnak nincsenek fogai, elrohant a randiról.

Lily már elfogadta külsejét

Ezt Lily eleinte nagyon nehezen viselte de már nem zavarja, és ő továbbra is várja az igazit. Azt, akit nem zavarnak a fogai, és szépnek látja úgy, ahogy van. Ha pedig valakin azt tapasztalja, hogy zavarja a protézisa látványa, akkor azt éretlennek titulálja és nem vonzódik hozzá többé.

De Lilyt nem csak a párkeresésben változtatta meg a protézise, hanem a karrierrel kapcsolatos elképzelésiben is. Régebben a lány modell vagy influenszer szeretett volna lenni, de tudja, hogy erre műfogsorral kevés az esély. Ma már rengeteg pozitív megerősítést kap és mindenkit arra bíztat, hogy elfogadja önmagát, mert a hibáinktól leszünk egyediek.

Forrás: The Sun

Megosztom: