forrás: we love budapest
Egyéb

Hova menjünk? : A legjobb és legfrissebb, gasztro és ital élményhelyek Budapesten

Megosztom:

Adunk pár tippet hova menjetek!

Ennél vagy innál inkább?

A főváros tele van jobbnál-jobb helyekkel, mindegy, hogy csak épp beakarunk kapni valamit, koccintanánk a barátainkkal, vagy épp fagyiznánk egy randin. Minden megtalálható a különböző igények szerint, és most adunk egy tippet a legmenőbb és viszonylag legfrissebb helyekről, ahol a lazától az elegánsig bárhogy felöltözhetsz.

Bálna-Comfort by Tuning

A Bálnánál számtalan bár van már, amik csúcsszezonjukat nyáron élik, de amit mi most kiemelünk az a skandináv stílusú, egyszerű koncepciójú Comfort by Tuning névre hallgató hely. Függőágyak, isteni burgerek, hűsítő italok várnak titeket, és persze a gyönyörű kilátás. Az árak barátságosak, így jól fogod magad érezni ott egy finom amerikai stílusú hamburger majszolása közben egyedül, barátokkal, pasival, de akár anyukáddal is!

Monkey Bistro

A Monkey Bistro egy szuper hely a vár tövében, aminek hangulatos teraszáról legyűgöző kilátás nyílik a Dunára és a városra. A hangulatról lounge DJ gondoskodik már kora estétől, és a bár finom koktéljaival, szószaival , könnyű salátáival és ínycsiklandó desszertjeivel, tuti, hogy a kedvenceid közé fog lépni. A pincérek lazák és kedvesek, a terek tágasak, az árak pedig nem vészesek.

Felix Kitchen and Bar

Kicsit már elegánsabb vizekre evezünk. A Felixnél már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de cserébe az italok és az ízek elvarázsolnak. A séf francia, a panoráma a Várkert Bazár és a Duna, és a teraszon is de a belső éttermi részben is le lehet ülni. A bundáskenyértől és a csirkepörköltön át az elegánsabb ételekig lehet ott fogyasztani. Így, keveredik a tradicionális magyar a nemzetközi konyhával.

The Dutchess

Koktéloznál a város felett? Itt megteheted! A Matild Palotában, a The Dutchess (hercegnő) elegáns és titokzatos designjával, olyan mintha egy filmdíszletbe csöppentél volna. Olyan érzés, mintha az Erzsébe híd felett lebegnél és közben mégis elbújsz a tömeg elől. Hangulatos nyáresték, barátnős koktélozások, zöld és arany minden menniységben.

Gastrogarden

Budaörsön nyílt ez a hangulatos gasztrokert, így a finom burgerek ott is garantáltak! Emellett kemencés pizzák, nagy sörválaszték, szörpök és minden földi jó megtalálható ebben az eldugott kis kertben. Több kis biszto is nyílt így megtalálható ott a Manézs nevű hely, és a Blitz Pizza. Állítólag olyan finomak a kajáik, hogy a belvárosból is érdemes oda kilátogatni!

Reméljük tudtunk nektek pár tippet adni a késő nyári és kora őszi kimozdulós, evős-ivós programokhoz. 🙂

Forrás: We love Budapest

Megosztom: