Bulvár

Hírességek, akik félreértették a vakcinákat

Megosztom:

Oltásellenes üzeneteket tesznek közzé.

Sok ismert ember, színészek, énekesek, modellek, posztolnak arról, hogy beoltatták magukat. De akadnak olyanok is, akiknél valami nagyon félrement, amikor a vakcina jelentőségéről volt szó.

Jim Carrey

A higannyal magyarázza, hogy miért nem oltatja be magát. Tény, hogy korábban, az 1930-as években, tettek higanyt az oltásokba, így próbálták megelőzni bizonyos életveszélyes mikrobák bejutását a szervezetbe, de ma már nincs bennük higany.

https://twitter.com/JimCarrey/status/616073415812759553

Lisa Bonet

Aggódott amiatt, hogy “idegen mikroorganizmusokat vezetnek be gyermekeink vérébe”. Azt is tévesen állította, hogy a hosszú távú hatások “triviálisak vagy nagyon veszélyesek lehetnek”.

Jessica Biel

A színésznő lobbizott a kaliforniai szenátusnál, hogy a gyerekek járhassanak iskolába a kötelezőoltások nélkül is. Támogatott egy férfit, Robert F. Kennedy Jr.-t, aki az oltásokat “holokausztnak” nevezte, és állította, hogy a “kanyarót gyógyítja az A-vitamin”.

Bár állítja nem oltásellenes, csak szeretné, ha szülők maguk dönthetnének a kérdésben.

Rob Schneider

2012-ben a színész a News10 Sacramento-nak azt mondta : “Az orvosok nem fogják elmondani a probléma mindkét oldalát, ha a dollármilliárdokat kereső gyógyszeripar azt mondja nekik, hogy ez teljesen biztonságos.”

Majd így folytatta: “Ezeknek az oltásoknak a hatékonysága nem bizonyított. És ezeknek a dolgoknak a toxicitása egyre nagyobb – egyre több mellékhatásuk van. Többeknél autizmust okoznak.”

Alicia Silverstone

Szintén a gyerekeket félti, figyelmeztette az új anyákat, hogy egyre több anekdota van azoktól az orvosoktól, akik szomorú telefonhívásokat kaptak olyan a szülőktől, akik azt állítják, hogy gyermekük „soha nem volt ugyanaz” az oltás után.

Forrás: BuzzFeed

Megosztom: