forrás: pinterest
Odaát

Ijesztő történetek egyenesen Ausztráliából

Megosztom:

Horrorsztorik, amik valóban megtörténtek, és ettől csak még ijesztőbbek.

Napi para

Az alábbi történetek valóban megtörténtek ezekkel az emberekkel, legalábbis élménybeszámolóik alapján. Készüljetek fel, néha fel fog állni a karotokon a szőr.

A vadkemping

Épp meglátogattam egy barátomat és a marhacsordáját amikor éjszaka a kutyámmal kint aludtunk. Szép nyár este volt, ültünk a tábortűz mellett, amikor a kutyám egyszercsak elkezdett morogni. Rászóltam, hogy hagyja abba, és akkor megláttam a távolban, hogy valaki meggyújt egy cigarettát, majd eltűnt a fény. Fogtam a zseblámpám és közelebb mentem, de nem láttam semmit. Aztán újra láttam, akkor már kezdtem bepánikolni, gyorsan összepakoltam, és elhajtottam a kocsival. Másnap visszamentem a helyszínre és cigicsikkeket találtam, de lábnyomok nem tartoztak hozzájuk egyáltalán.

Az idegen

Egyszer találkoztam egy fickóval, aki azt mondta egy másik bolygó szülötte és egy űrhajó hozta őt ide. Azt mondta van egy földön kívüli családja . Elment a helyi dokorhoz, és elmondta, hogy van egy implantátum a lábában. Az orvos mondta neki, hogy úgy néz ki mint egy köröm ami tőlem származik, de nekem mind a 10 körmöm megvolt. Ez még 63-ban történt.

Csontok

Életem első cserkész akcióján vettem részt és éjszaka úgy döntöttem barangolok kicsit a fák közt…Sétálgattam már egy ideje, amikor észrevettem, hogy egy nagy kupac csonton állok. Beletelt egy kis időbe míg rájöttem, hogy nem emberi csontok, de addig az ütő megállt bennem.

Forrás: Buzzfeed

Megosztom: